Veel gestelde vragen

Hieronder een aantal vragen die we regelmatig terug horen komen.

Mocht jouw vraag er niet bij staan, stel ze dan gerust via het contact formulier of de mail.

Wat heb ik nodig?

 

Hier hebben we lang over nagedacht en ervaring in opgedaan. Daarom hebben we er een speciale pagina aan gewijd. Deze vind je hier

 

 

En de veiligheid?

Veiligheid is voor ons een prioriteit. Vandaar dat we duidelijke veiligheid instructies geven vooraf aan iedere cursus. Altijd duidelijk is waar we terecht kunnen in geval van nood. Er zal tevens altijd een EHBO gediplomeerde aanwezig zijn bij de cursussen. En tenslotte is er een strenge controle op eventuele veiligheidsrisico's.

Welke cursus past bij mij?

Dat hangt af van wat je wilt. Wanneer je alleen maar kennis wilt maken met Survival en Bushcraft, dan is de basis cursus echt iets voor jou. Wil je koken als een topchef, maar dan in de buitenlucht? Meld je dan aan voor de cursus outdoorcooking. Wil je meer weten en kunnen, dan is de cursus BS voor jou. 

Wat als ik een weekend echt niet kan?

In overleg kan je een weekend inhalen in het volgende jaar.

Wat is de gemiddelde leeftijd?

De gemiddelde leeftijd is 30 jaar. Maar de cursisten variëren van 18 t/m 71 (tot nu toe). Leeftijd maakt ook niet echt uit, de wens om meer te leren en te genieten van de buitenlucht is de gemene deler. Ook beroep, inkomen of sekse maakt geen verschil. Onze ervaring is dat iedereen respectvol en met plezier omgaat met elkaar.

Nuttige links

Kleding, extra informatie, boeken, spullen...waar haal ik t allemaal vandaan? Om je daarbij te helpen hier een aantal nuttige links.