In de hens

'koken op open vuur'

Na ruim anderhalf jaar van schrijven, koken, foto's maken, ontwerpen en controleren is het bijna zover!

Momenteel ligt het boek bij de redactie om de laatste controle door te lopen. De verwachting is dat het halverwege januari naar de drukker kan. Dat betekend dat vanaf februari-maart het boek te koop is via deze website, partners en bol.com.

 

Zo'n 150 pagina's met meer dan 90 recepten. Prachtige foto's, bruikbare info over vuur, wildpluk, ontwijden van gevogelte en veel meer.

 

Dit boek is iets voor jou;

  • Wanneer je geïnteresseerd bent naar heerlijke gerechten met duidelijke receptuur.
  • Wanneer je hart sneller gaat kloppen van mooie spijs-bier combinaties.
  • Wanneer je niet alleen duidelijke recepten wenst, maar ook prachtige foto's, stap voor stap kookbasis en mooie verhalen...

 

Hieronder alvast een voorproefje hoe het boek eruit gaat zien.

 

Dit prachtige boek komt met een hardcover, leeslint en full-color print op dik kwaliteitspapier.

Prijs is 24,95. Op verzoek kan het boek gesigneerd worden.

 

 

 

Recensie kookboekennieuws.nl

Interview Breda Vandaag


Mooie recensie op Chefsfriends.nl

Leuke vermelding in Fire&Food