Outdoor Cooking

 

De cursus outdoor cooking is altijd een succes. Twee dagen lang genieten van de natuur, het verwerken, bereiden en opeten van heerlijke gerechten onder het genot van een wijntje of biertje. Deze cursus word met veel passie gegeven door onze hoofdinstructeur Marco Hens.

 

Voordat Marco Alpha & Omega Outdoor oprichtte heeft hij als (chef)kok in vooraanstaande restaurants en hotels in Nederland èn buitenland zijn vaardigheden opgedaan. Hierdoor bent u zich verzekerd van een goede begeleiding. Naast de bereidingen die u maakt tijdens de cursus, gaat u ook naar huis met lekkere recepten, een volle maag en een geweldige ervaring rijker. 


Wat mag je verwachten?

Een kook extravaganza! Een weekend vol culinaire hoogtepunten midden in de natuur, bereid op open vuur. We gaan diverse technieken behandelen zoals het gebruik van een Dutch oven, koken op kolen, rook gebruiken als ingrediënt en oude Sami technieken voor het bereiden van vis. Het schoonmaken van kleinwild en vis evenals het bereiden van diverse broodsoorten. Uiteraard morgen ook toetjes niet ontbreken...

Tevens leren we je hoe je alles mooi dresseert op het bord.

 

Houd er rekening mee dat je een lege maag brengt!

 

Zie de fotoimpressie hieronder.

 

Waar?

Op de prachtige Brabantse wal, in de bossen bij Bergen op Zoom.

Op slechts een half uurtje van Rotterdam en Antwerpen.

Wanneer?

9-10 mei 2020 gecanceld ivm Covid-19

6-7 juni 2020 VOL!

4-5 juli 2020 VOL!

12-13 sept 2020  VOL!

10-11 okt 2020 VOL!

Nieuwe data 2021 volgt zsm



Prijs?

199€

Bij deze prijs is het volgende inbegrepen:

  • alle maaltijden
  • koffie en thee
  • Alle bieren (op aanvraag ook wijn)
  • overnachting
  • uitleg
  • Digitaal receptenboekje

Voor wie?

Voor alle kook-enthousiastelingen,voor de smulpapen, voor de lekkerbekken, voor de BBQ-masters, kortom voor eenieder die graag eens in een potje roert of een vuurtje stookt.

 

Iets officiëler gezegd:

Deze cursus is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar [v.a. 12 jaar onder begeleiding van ouder(e)].

Geen specifieke voorkennis nodig. 

 

Maximaal aantal deelnemers 10