De cursus outdoor cooking is altijd een succes. Twee dagen lang genieten van de natuur, het verwerken, bereiden en opeten van heerlijke gerechten onder het genot van een wijntje of biertje. Deze cursus word met veel passie gegeven door onze hoofdinstructeur Marco Hens.
Voordat Marco Alpha & Omega Outdoor oprichtte heeft hij als (chef)kok in vooraanstaande restaurants en hotels in Nederland èn buitenland zijn vaardigheden opgedaan. Hierdoor bent u zich verzekerd van een goede begeleiding. Naast de bereidingen die u maakt tijdens de cursus, gaat u ook naar huis met lekkere recepten, een volle maag en een geweldige ervaring rijker.
Een kook extravaganza! Een weekend vol culinaire hoogtepunten midden in de natuur, bereid op open vuur. We gaan diverse technieken behandelen zoals het gebruik van een Dutch oven, koken op kolen, rook gebruiken als ingrediënt en oude Sami technieken voor het bereiden van vis. Het schoonmaken van kleinwild en vis evenals het bereiden van diverse broodsoorten. Uiteraard mogen ook toetjes niet ontbreken...
Tevens leren we je hoe je alles mooi dresseert op het bord.
Houd er rekening mee dat je een lege maag meebrengt!
Zie de fotoimpressie hieronder.
Op de prachtige Brabantse wal, in de bossen bij Bergen op Zoom.
Op slechts een half uurtje van Rotterdam en Antwerpen.
19-20 oktober 2024
Vanaf groepen van 5 ook aparte data mogelijk.
199€
Bij deze prijs is het volgende inbegrepen:
Niet inbegrepen:
Voor alle kook-enthousiastelingen,voor de smulpapen, voor de lekkerbekken, voor de BBQ-masters, kortom voor eenieder die graag eens in een potje roert of een vuurtje stookt.
Iets officiëler gezegd:
Deze cursus is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar [v.a. 12 jaar onder begeleiding van ouder(e)].
Geen specifieke voorkennis nodig.
Maximaal aantal deelnemers 10
Een prachtig kookboek over koken op open vuur. Marco Hens neemt je mee in de wereld van vuur, kolen, sintels en rook. Hij laat je zien dat koken met primitieve technieken ook verfijnde gerechten kan voortbrengen. Het boek is opgedeeld in overzichtelijke hoofdstukken met duidelijke recepturen en heerlijke spijs/bier combinaties.
Ruim 90 recepten plus een hoofdstuk over bier, gevogelte ontwijden, vis schoonmaken, vuur, materialen en wildpluk verspreid over bijna 150 pagina's in full-color.
Het kookboek voor iedere lekkerbek!
€ 24,95
Totaalprijs excl. verzendkosten
Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien
Onze rooksignalen - info@alphaenomegaoutdoor.nl
Copyright ligt bij Alpha & Omega Survival ®